Жіноча шкіряна сумка: тест-драйв на справжність. читайте на сайті LookLike

Жіноча шкіряна сумка: тест-драйв на справжність.

З відкриттям інтернет-магазину сумок від українських виробників, команда LookLike зіштовхнулась із такими важливими для нас та клієнта питаннями, як дослідження натуральності шкіри жіночих сумок. Тож як визначити – справжня шкіра використана для пошиття омріяної сумочки, чи ні? Відповідь на це питання, виходячи з власного дослідження, ми наведемо нижче:

  по-перше – натуральна шкіра має свій особливий запах. Він чимось нагадує аромат риб’ячого жиру та дубильних речовин. Хоча, правду кажучи, деякі виробники навчились виготовляти такі замінники шкіри, що пахнуть майже однаковісінько, як її оригінал. Тож переходимо до другого пункту…

  по-друге – якщо ви візьмете у руки сумку та, при можливості, зігнете її в котромусь місці, сумка саме з натуральної шкіри після згинання обов’язково повернеться у свій попередній стан, на ній не залишиться жодних згинів та деформацій. Чого не можна сказати про навіть найякісніший із шкіряних замінників. Згин та деформація так і залишаться на місці.

  по-третє – намочіть трішки сумку невеликою кількістю води. З замінника волога швидко стече, не залишивши на ньому ані сліду. На справжній шкірі утвориться від води мокра пляма, частину води шкіра вбере у себе і лише невелика кількість крапель стече долу.

  по-четверте – прикладіть на хвилину долоні до виробу і затримайте. Натуральна шкіра добре триматиме тепло, а замінник навпаки, залишиться прохолодним.

  по-п’яте – звертайте увагу на пошиття. Зазвичай виробники ховають шви у виробах із несправжньої шкіри. Натомість справжня шкіряна сумка може бути пошита з відкритими швами, зрізами і додатково матиме шкіряну бірку - позначення якості та оригінальності виробу.

  по-шосте - замінники шкіри легко піддаються механічним пошкодженням. Якщо на непомітному місці легенько подряпати нігтиком, ви можете цей замінник просто здерти. А зі справжньою шкірою нічого подібного не відбудеться – вона дуже стійка до незначних механічних пошкоджень.

  по-сьоме – цей пункт для ризикованих покупців :), - спробуйте запальничкою підпалити край виробу на зрізі або в будь-якому іншому непомітному місці. Справжня шкіряна сумка не запалає, а лише буде легенько тліти, чого не скажеш про сумку із найякіснішого шкіряного замінника. Вона відразу загориться і горітиме яскравим полум’ям.

  Сподіваємось, що зібрані нами поради стануть вам у нагоді.  Будьте певні, що Інтернет-магазин жіночих та чоловічих сумок LookLike напряму співпрацює з українськими фабриками. А деякі виробники, зокрема товарів під брендом Lucherino (Лучеріно), надали нам можливість особисто переконатись у якості їхніх виробів. То ж наші шкіряні жіночі сумки проходять дуже жорсткий контроль .

 

Джерело: за матеріалами друкованих та інтернет-видань

Коментарі (0): Жіноча шкіряна сумка: тест-драйв на справжність.

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Інші статті
  • Про бренд жіночих і чоловічих сумок Lucherino (Лучеріно)

    Чому саме бренд Lucherino (Лучеріно) інтернет-магазин жіночих сумок LookLike вибрав для співпраці? Відповідь проста - заснований в 1999 році, цей бренд поступово завоював величезну кількість шанувальників саме якістю пошиття, стилістикою ...

  • Найпопулярніші моделі сумок

    Сумочку потрібно вибирати, перш за все, для душі, а потім вже дивитися на практичність, матеріал та інші характеристики. Адже ніщо так не підніме настрій, як нова стильна сумочка! ...

  • Жіночі сумки на LookLike

    Виходячи з різноманіття різних пропозицій товарів в інтернеті, команда онлайн магазину сумок LookLike.com.ua дуже довго вибирала свій профіль для діяльності. Ми дуже прагнули, щоб товар, який ми запропонуємо в результаті, ...