Найпопулярніші моделі сумок читайте на сайті LookLike

Найпопулярніші моделі сумок

Сумочку потрібно вибирати, перш за все, для душі, а потім вже дивитися на практичність, матеріал та інші характеристики. Адже ніщо так не підніме настрій, як нова стильна сумочка! Тим більше, що різноманіття моделей і виробників дамських сумочок дозволяє задовольнити найвишуканіші смаки навіть найвибагливіших представниць прекрасної статі!

Отже, які модні сумочки у 2018 році? Які сумочки найкраще носити? Якого бренду? Або матеріалу? Якої форми вони бувають? Взагалі, які види жіночих сумочок є?

Давайте по черзі ...

Останнім часом все частіше на вулицях міст можна зустріти дам будь-якого лука і віку з невеликим рюкзаком за спиною. У нинішній час жіночі рюкзаки, можна сказати, на піку своєї популярності! Різні за кольором і формою, вони зараз топ-1 в продажах всіх магазинів сумок країни! Воно й не дивно. Багато дизайнерів у своїх останніх колекціях зробили акцент саме на міський рюкзак! Він легкий, зручний, практичний, а своїм зовнішнім виглядом нічим не поступається повсякденним сумочкам і сумкам. До того ж, він додає свободу і легкість в повсякденний жіночий образ, робить стиль більш яскравим і вираженим. Причому є такі моделі рюкзаків, які розумно підкреслюють навіть дуже манірний і строгий діловий стиль.

Ділові сумочки завжди мають чітко виражену форму, зазвичай жорстку каркасну, все відділи всередині функціонально розділені, мають укріплене дно і кишені. Розмір ділової сумки повинен дозволяти вільно носити документи формату «А 4». Як правило, сумки, виконані в діловому стилі, не дозволяють будь-яких надмірностей у вигляді декору, вишивки тощо. Вони виглядають лаконічно і непомітно, але в той же час дуже стильно. До ділових сумок також відносяться сумки-конверти і портфелі.

Сумки-кежуал - це всі без винятку по виду і по формі сумочки для щоденного носіння, за винятком ділових сумок.

Сумка-шоппер - незамінна для тих, хто кожен день бігає за покупками. Вона об'ємна, міцна, легка і містка. Зазвичай йде без замка. Ну, або на простий кнопкової застібці. Завжди ця модель йде з великими ручками і носиться на плечі або на лікоть. Вона як паличка-виручалочка для більшості жінок. З нею можна стильно виглядати, вона не перевантажує легкість образу. Разом з цим, виконує дуже важливу функцію: в неї поміщаються практично всі потрібні речі, починаючи з мобільного телефону і закінчуючи булкою з хлібом! З цієї причини, ви просто повинні мати сумку-шоппер в своєму гардеробі.

Сумка-хобо - це нове віяння нинішньої моди, хоча стилістика «хобо» йде ще з початку 19 століття. Виготовлена ​​з будь-якого матеріалу і в будь-якому кольорі, вона завжди має форму півмісяця або завужені до верху ручки. І також відмінно підходить для щоденного носіння. Єдиний її мінус - в неї не покладеш документи.

Сумку - «месенджер» або «крос-боді» представляють собою моделі сумок будь-якого розміру, які мають довгу ручку і носяться виключно через плечі. Йдуть з декором або без, різних кольорів і матеріалів, вони не настільки практичні як шоппери, але також припали до смаку великій кількості представниць прекрасної статі. Вони вміщають всі необхідні речі, не займають ваші руки і є одним з ідеальних варіантів сумок кежуал!

Клатч - це маленька сумочка без ремінця в класичному або вечірньому стилі різноманітних квітів, матеріалів і форми. Максимальна кількість речей, які може вмістити в себе стандартний клатч - це мобільний телефон, помада і ключі. Ідеальний варіант для урочистої події або ж побачення.

Жіноча барсетка - ця сумочка, також як і клатч, невеликого розміру, з єдиною відмінністю - вона носиться на невеликому ремінці, на зап'ясті руки. Вміщує гаманець, телефон і ключі. Підходить і для денної прогулянки, і в театр.

В цілому, сьогоднішній вибір сумок неймовірно великий. Так само як і велика кількість брендів на ринку. Просто очі розбігаються. Останнім часом все більше число покупців стало звертати свою увагу на жіночі сумки українських виробників. Наші фабрики стали виробляти якісний і конкурентний за своїм виглядом і матеріалами товар. Пропонованих варіантів безліч - і на будь-який гаманець. Тому, наш інтернет-магазин LookLike, вибрав в роботі напрямок співпраці з українськими брендами. Працюючи безпосередньо з фабриками, ми можемо гарантувати якість і вид, які пропонуємо вам, жінки, в однойменному онлайн-бутику. І хоча на просторах інтернету можна прикупити будь-яку сумку, яку тільки захочете, бажаємо вам знайти «ту саму», яка підкреслить ваш індивідуальний стиль і образ і западе вам у серце!

Джерело: за матеріалами друкованих та інтернет-видань

Коментарі (0): Найпопулярніші моделі сумок

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Рекомендовані товари:
Інші статті
  • Жіноча шкіряна сумка: тест-драйв на справжність.

    З відкриттям інтернет-магазину сумок від українських виробників, команда LookLike зіштовхнулась із такими важливими для нас та клієнта питаннями, як дослідження натуральності шкіри жіночих сумок. Тож як визначити – справжня шкіра ...

  • Про бренд жіночих і чоловічих сумок Lucherino (Лучеріно)

    Чому саме бренд Lucherino (Лучеріно) інтернет-магазин жіночих сумок LookLike вибрав для співпраці? Відповідь проста - заснований в 1999 році, цей бренд поступово завоював величезну кількість шанувальників саме якістю пошиття, стилістикою ...

  • Купіть клатч на випускний!

    На дворі 2018 рік, початок літа, а значить ... Прийшов час для випускних вечорів. Боже, яка краса! Дівчата у вечірніх ...